På rejse med sjælen

 

DUR-terapi   -  livet mellem livene  -  tidligere liv

 

 DUR-terapi ©  (DUR – Dyb Universel Regression )

Jeg har udviklet  "DUR-terapi" © DUR-Dyb Universel Regression, hvor du har mulighed for at få et dybt og stærk indtryk af din sjæls tilstand.

Gennem denne regressionsterapi åbnes og heales på din tilstand og proces, så du har let ved at genkende og forholde dig til det. Din ny bevidsthed giver ro og et godt afsæt til at træffe beslutninger for et positivt og indsigtsfuldt liv. For at få det fulde udbytte gives der healing til både krop og sjæl på en meget høj frekvens. Din underbevidsthed rummer jo selv al visdom og via ny bevidsthed og healing gives adgang til det, som du har brug for.

Dine åndelige vejledere sørger for, at du oplever det, som er væsentlig for dig og din udvikling. Dvs at du oplever kun noget, som du sagtens kan håndtere.

Der er mulighed for at opleve din sjæls fundament og udvikling. Du får indblik i din livsopgave og hvilke styrker, du kan bruge til at håndtere hverdagens udfordringer.

Noget meget unikt i DUR-terapi er en speciel healing i forbindelse med sjælerejsen. Healingen kan opleves meget intens, og det gør virkelig en forskel, og du kan opleve en umiddelbar positiv forandring, både i kroppen og mentalt.

DUR-terapi er en fantastisk metode til at få nye muligheder for at føle sig stærk og positiv.
 

”DUR-terapi” © er udviklet af Helle Odder. (DUR – Dyb Universel Regression).

 

Livet mellem livene  -  tidligere liv

Livet ml. livene / det åndelige rum

At besøge det åndelige rum giver mulighed for en stor og dyb spirituel oplevelse, som gør et væsentligt indtryk på de fleste.

Du kommer rundt i Universet, hvor der er mulighed for at besøge din sjælegruppe. Du kan opleve din "livets bog" og få indblik i noget, som du kan tage med videre i din udvikling i det fysiske liv. Du har mulighed for at genopleve hvilke læringer, der er i dit nuværende liv. Du kan møde andre sjæle og her få vejledning og indsigt. En anden væsentlig del af terapien er, at du får afbalanceret dine essentielle energier.

Jeg har selv rejst til biblioteket og det åndelige rum mange gange og haft smukke oplevelser. Jeg har søgt og fået kærlig vejledning og afklaring til mine udfordringer, både fra Universets højeste kilde, skytsånder, åndelige vejledere og fra afdøde. 

Tidligere liv

Du kan genopleve hvilket land du levede i, hvilket århundrede, hvordan boede du, hvad lavede dine forældre, havde du søskende, havde du pligter, gik du i skole, hvem du var gift med, hvor mange børn du fik, hvad arbejdede du med, hvilke interesser havde du, osv. Alt i alt en spændende oplevelsesrejse til en fjern fortid.

I nogle tilfælde kan man opleve særlige bygninger, kirker, vejnavne, personnavne, mm. Flere af mine klienter har været ude i den virkelige verden og fundet de steder, som de oplevede på sjælerejsen.

Du kan også opleve noget fra det tidligere liv, som påvirker dit nu-liv. Ved at genkende det, kan det forløses i dig. Du oplever kun det, som er vigtigt i forhold til dig lige nu, og som du sagtens kan tackle.

Tidligere liv og livet ml.livene kan godt kombineres i én sjælerejse.

 

Sådan foregår det

Vi starter med en samtale, hvor vi snakker om dine tanker og udfordringer. Jeg giver dig viden om sjælelivet og om hvordan, jeg arbejder undervejs. Herefter skal du på briksen, hvor du, fra en afspændt tilstand, kommer på rejse med din sjæl. Afspændingen er ikke dybere end, at du kan huske alt, hvad du oplever på din rejse.

Vi har alle åndelige vejledere og skytsånder med gennem livet. De hjælper os bl.a. med at holde kursen, så vi når frem til at lære det, sjælen har med til dette nu-liv. I afspændt tilstand oplever du mødet med din skytsånd. Du lærer også hvordan, du kan tage bevidst skytsånd­s-kontakt, så du i hverdagen kan søge åndelig vejledning, når du har brug for det.

En sjælerejse / DUR-terapi tager ca. 3 timer, hvoraf du er på briksen i ca. 1 time. Rejsen optages som lydfil, og du får en kopi med hjem på et USB-stick.

Efter rejsen har vi en samtale om dine oplevelser, og hvordan din nye bevidsthed kan give dig et mere positivt liv. Du får også konkrete redskaber til at arbejde videre med i din dagligdag.

 

OBS: Du skal være fyldt 18 år, for at tage på rejse med sjælen her hos mig.

Hvis du følges med en ven til Thy, skal du være opmærksom på, at jeg ikke har et venteværelse. Din følgesvend kan fx. tage til Thisted, hvor der er indkøbscenter, gågade, mv, og bruge tiden der, mens du får din terapi.

 

Hvor mange behandlinger?

Mange oplever, at det gør en stor forskel med en enkelt terapi, hvor man kan få nye vinkler til at gøre livet mere positivt. Jeg har hjulpet mange, der har været plaget af angst, depression, stress, lavt selvværd og manglende livsglæde. Hvis man er fx. er ramt af angst/OCD, kan der være brug for et forløb med flere terapier (2-5 gange).

 

En dag for 2

Hvis I er 2, der gerne vil følges til Klitmøller, kan vi lave "en dag for 2". Vi starter kl. 10 og er færdige ca. kl. 15. I får på skift en sjælerejse hos Helle og i ventetiden vil Rud (gratis) lave en clairvoyant tolkning i OH-kort. Undervejs får vi lidt frokost.

 

Gå til priser

©  Helle Odder