På rejse med sjælen

 

Regression - (DUR-terapi ©)

Jeg har udviklet "DUR-terapi" © DUR - Dyb Universel Regression, hvor du får et dybt og stærk indtryk af din sjæls tilstand, udvikling og muligheder.

Gennem denne form for regressionsterapi åbnes og heales på din indre tilstand. For at få det fulde udbytte gives der healing til både krop og sjæl på en meget høj frekvens.

Dine skytsånder, dine åndelige vejledere, tidligere mestre og Universets højeste kraft sørger for, at du får adgang til det, som er væsentlig for dig og din udvikling. Dvs at du oplever kun noget, som du sagtens kan håndtere.

Du får et indblik i din sjæls fundament og udvikling. Du får fokus på din livsopgave og hvilke styrker, du kan bruge til at håndtere hverdagens udfordringer. At besøge Universet/det åndelige rum giver mulighed for en stor og dyb spirituel oplevelse, som gør et væsentligt indtryk på de fleste.

Du kommer rundt i Universet, hvor du får indblik i noget, som du kan tage med videre i din udvikling. Du slår op i din ”livets bog”, hvor du får indblik i noget, som er vigtigt for dig. Du kan møde andre sjæle og her få kærlig vejledning og indsigt. Det kan være sjæle, som du genkender som afdøde fra dit nu-liv eller sjæle, som stadig er i et fysisk liv, som gerne vil kommunikere med din sjæl.

Hvis der er brug for forløsning af underbevidste traumer, kan du få et gensyn med stemninger og situationer fra nogle af dine tidligere liv. Det kan også være følelser eller mønstre, som du har fået overbragt via dine forfædre, der trænger til fokus og forløsning.

Noget meget unikt i DUR-terapi er en speciel dyb healing i forbindelse med sjælerejsen. Healingen kan opleves meget intens, og det gør virkelig en forskel, og du kan opleve en umiddelbar positiv forandring, både i kroppen og mentalt.

DUR-terapi er en fantastisk metode til at finde en indre ro, få ny bevidsthed og komme til at føle sig stærk, positiv og handlekraftig. 

”DUR-terapi” © er udviklet af Helle Odder. (DUR – Dyb Universel Regression).

 

Sådan foregår det

Vi starter med en samtale, hvor vi snakker om dine tanker og udfordringer. Jeg giver dig viden om sjælelivet og om hvordan, jeg arbejder undervejs. Herefter skal du på briksen, hvor du, fra en afspændt tilstand, kommer på rejse med din sjæl. Afspændingen er ikke dybere end, at du kan huske alt, hvad du oplever på din rejse.

Vi har alle åndelige vejledere og skytsånder med gennem livet. De hjælper os bl.a. med at holde kursen, så vi når frem til at lære det, sjælen har med til dette nu-liv. I afspændt tilstand oplever du mødet med din skytsånd. Du lærer også hvordan, du kan tage bevidst skytsånd­s-kontakt, så du i hverdagen kan søge åndelig vejledning, når du har brug for det.

En regressionsterapi tager ca. 3 timer, hvoraf du er på briksen i ca. 1 time. Rejsen optages som lydfil, og du får en kopi med hjem på et USB-stick.

Efter rejsen har vi en samtale om dine oplevelser, og hvordan din nye bevidsthed kan give dig et mere positivt liv. Du får også konkrete redskaber til at arbejde videre med i din dagligdag.

 

OBS: Du skal være fyldt 18 år, for at tage på rejse med sjælen her hos mig.

Hvis du følges med en ven til Thy, skal du være opmærksom på, at jeg ikke har et venteværelse. Din følgesvend kan fx. tage til Thisted, hvor der er indkøbscenter, gågade, mv, og bruge tiden der, mens du får din terapi.

 

Hvor mange behandlinger?

Mange oplever, at det gør en stor forskel med en enkelt terapi, hvor man kan få nye vinkler til at gøre livet mere positivt. Jeg har hjulpet mange, der har været plaget af angst, depression, stress, lavt selvværd og manglende livsglæde. Hvis man er fx. er ramt af angst/OCD, kan der være brug for et forløb med flere terapier (2-5 gange).

 

Gå til priser

©  Helle Odder