På rejse med sjælen

 

Sådan foregår det

Vi starter med at snakke om dine tanker og udfordringer. Vi taler om det spirituelle liv og om hvordan, jeg arbejder undervejs. Herefter skal du på briksen, hvor du, i en afspændt tilstand, kan få adgang til din inderste viden om det, som er væsentlig for dig og din udvikling.

Bagefter snakker vi om din oplevelse, og hvordan din nye bevidsthed kan give dig mulighed for at nye positive tiltag i hverdagen. Du får også konkrete redskaber til at arbejde videre med i din dagligdag.

En regression/sjælerejse tager 2,5 - 3 timer, hvoraf du er på briksen i ca. 1 time.

Rejsen optages på lydfil, og du får en kopi med hjem på et USB-stick.

 

DUR-terapi ©  (DUR - Dyb Universel Regression)

Jeg har udviklet denne terapiform, hvor du får et dybt indtryk af din indre tilstand, udvikling og muligheder.

Du får fokus på din livsopgave og hvilke styrker, du kan bruge til at håndtere hverdagens udfordringer. Sjælen er med fra fødslen, følger med og venter på at få lov til at være samarbejdspartner i det fysiske liv. Alle kan fordybe sig i bevidsthed om sjælens energi.

Der arbejdes med sansning af frekvenser/energier, og vi går i dybden med forløsning/healing af traumer og smerter. Hvis der er brug for forløsning af underbevidste traumer, kan du få et gensyn med stemninger og situationer fra nu-liv og tidligere liv. Det kan også være følelser eller mønstre, som du har fået overbragt via dine forfædre, der trænger til fokus og forløsning. Det gør virkelig en forskel, og du kan opleve en umiddelbar positiv forandring, både i kroppen og mentalt.

DUR-terapi er en fantastisk metode til at finde en indre ro, få ny bevidsthed og komme til at føle sig stærk, positiv og handlekraftig. 

”DUR-terapi” © er udviklet af Helle Odder. (DUR – Dyb Universel Regression).

 

Du får :

indblik i gemt/glemt tidligere liv og nu-liv

øget bevidsthed om din sjæl og dens opgaver

healing af traumer og spændinger

afdødekontakt

samtale om spirituelt liv

konkrete redskaber til din hverdag

 

De sidste 3-4 år, har jeg fordybet mig i at udforske sjælens liv, både med klienter og ved at arbejde dybt med bevidsthed om min egen sjæl og hvad der sker i hele vores energisystem fysisk/astralt og underbevidst.

 

OBS: Du skal være fyldt 18 år, for at tage på rejse med sjælen her hos mig.

 

Gå til priser

©  Helle Odder