På rejse med sjælen

 

Sådan foregår det

Vi starter med en samtale, hvor vi snakker om dine tanker og udfordringer. Jeg giver dig viden om sjælelivet og om hvordan, jeg arbejder undervejs. Herefter skal du på briksen, hvor du, i en afspændt tilstand, kommer på rejse med sjælen, hvor du kan få adgang til din sjæls allerdybeste viden.

Dine skytsånder sørger for, at du får adgang til det, som er væsentlig for dig og din udvikling. Dvs at du oplever kun noget, som du sagtens kan håndtere.

Skytsånderne hjælper os bl.a. med at nå frem til at lære det, sjælen har med til dette nu-liv. Du lærer også hvordan, du i hverdagen kan søge åndelig vejledning, når du har brug for det.

En regressionsterapi tager ca. 3 timer, hvoraf du er på briksen i ca. 1 time. Rejsen optages på lydfil, og du får en kopi med hjem på et USB-stick.

Efter rejsen har vi en samtale om dine oplevelser, og hvordan din nye bevidsthed kan give dig et mere positivt liv. Du får også konkrete redskaber til at arbejde videre med i din dagligdag.

 

DUR-terapi ©  (DUR - Dyb Universel Regression)

Jeg har udviklet denne terapiform, hvor du får et dybt og stærk indtryk af din sjæls tilstand, udvikling og muligheder.

Du får et indblik i din sjæls fundament og udvikling. Du får fokus på din livsopgave og hvilke styrker, du kan bruge til at håndtere hverdagens udfordringer. At besøge Universet / det åndelige rum giver mulighed for en dyb spirituel oplevelse, som gør et væsentligt indtryk på de fleste.

Du kommer rundt i Universet, hvor du får indblik i noget, som du kan tage med videre i din udvikling. Fx slår  du op i din ”livets bog”, hvor du får indblik i det, som er vigtigt for dig. Du kan møde andre sjæle og her få kærlig vejledning og indsigt. Det kan være sjæle, som du genkender som afdøde fra dit nu-liv eller sjæle, som stadig er i et fysisk liv, som gerne vil kommunikere med din sjæl.

Hvis der er brug for forløsning af underbevidste traumer, kan du få et gensyn med stemninger og situationer fra nu-liv og tidligere liv. Det kan også være følelser eller mønstre, som du har fået overbragt via dine forfædre, der trænger til fokus og forløsning. Det gør virkelig en forskel, og du kan opleve en umiddelbar positiv forandring, både i kroppen og mentalt.

DUR-terapi er en fantastisk metode til at finde en indre ro, få ny bevidsthed og komme til at føle sig stærk, positiv og handlekraftig. 

”DUR-terapi” © er udviklet af Helle Odder. (DUR – Dyb Universel Regression).

 

OBS: Du skal være fyldt 18 år, for at tage på rejse med sjælen her hos mig.

 

Gå til priser

©  Helle Odder