På rejse med sjælen

 

Sådan foregår det

Vi starter med at snakke om dine tanker og udfordringer. Vi taler om det spirituelle liv og om hvordan, jeg arbejder undervejs. Herefter skal du på briksen, hvor du, i en afspændt tilstand, kan få adgang til din inderste viden om det, som er væsentlig for dig og din udvikling.

Bagefter snakker vi om din oplevelse, og hvordan din nye bevidsthed kan give dig mulighed for at nye positive tiltag i hverdagen. Du får også konkrete redskaber til at arbejde videre med i din dagligdag.

En regressionsterapi/sjælerejse tager ca. 3 timer, hvoraf du er på briksen i ca. 1 time. En sjælerejse til tidligere liv tager ca. 2 timer, hvoraf du er på briksen i ca. 1 time.

Rejsen optages på lydfil, og du får en kopi med hjem på et USB-stick.

 

DUR-terapi ©  (DUR - Dyb Universel Regression)

Jeg har udviklet denne terapiform, hvor du får et dybt indtryk af din indre tilstand, udvikling og muligheder.

Du får fokus på din livsopgave og hvilke styrker, du kan bruge til at håndtere hverdagens udfordringer. Det giver mulighed for en dyb spirituel oplevelse, som gør et væsentligt indtryk på de fleste og som du kan tage med videre i din udvikling.

Hvis der er brug for forløsning af underbevidste traumer, kan du få et gensyn med stemninger og situationer fra nu-liv og tidligere liv. Det kan også være følelser eller mønstre, som du har fået overbragt via dine forfædre, der trænger til fokus og forløsning. Det gør virkelig en forskel, og du kan opleve en umiddelbar positiv forandring, både i kroppen og mentalt.

DUR-terapi er en fantastisk metode til at finde en indre ro, få ny bevidsthed og komme til at føle sig stærk, positiv og handlekraftig. 

”DUR-terapi” © er udviklet af Helle Odder. (DUR – Dyb Universel Regression).

 

Tidligere liv

Oplev et af dine tidligere liv. Hvilket land boede du i, hvilket århundrede, hvordan var din barndom, hvad lavede din far og mor, havde du søskende, kunne du læse, gik du i skole, blev du gift, fik du børn, hvad levede du af, boede du i by eller på land, særlige begivenheder, særlige steder, hvor gammel blev du ...........osv. Nogen oplever det så detaljeret, at de kan rejse ud i verden og finde - og genkende - det sted, de har levet før i et tidligere liv.

 

OBS: Du skal være fyldt 18 år, for at tage på rejse med sjælen her hos mig.

 

Gå til priser

©  Helle Odder