På rejse med sjælen

 

Sådan foregår det

Vi starter med en samtale, hvor vi snakker om dine tanker og udfordringer. Jeg giver dig viden om sjælelivet og om hvordan, jeg arbejder undervejs. Herefter skal du på briksen, hvor du, i en afspændt tilstand, kommer på rejse med din sjæl, enten til et af dine tidligere liv eller en meget dyb sjælerejse, hvor du kan få adgang til din sjæls allerdybeste viden. Afspændingen er ikke dybere end, at du kan huske alt, hvad du oplever på din rejse.

Dine skytsånder sørger for, at du får adgang til det, som er væsentlig for dig og din udvikling. Dvs at du oplever kun noget, som du sagtens kan håndtere.

Skytsånderne hjælper os bl.a. med at nå frem til at lære det, sjælen har med til dette nu-liv. Du lærer også hvordan, du i hverdagen kan søge åndelig vejledning, når du har brug for det.

En regressionsterapi tager ca. 3 timer, hvoraf du er på briksen i ca. 1 time. Rejsen optages på lydfil, og du får en kopi med hjem på et USB-stick.

Efter rejsen har vi en samtale om dine oplevelser, og hvordan din nye bevidsthed kan give dig et mere positivt liv. Du får også konkrete redskaber til at arbejde videre med i din dagligdag.

WEB-opfølgning. Når du har været hos mig til regression/sjælerejse, indgår der en halv times web-konsultation efter 1- 2 uger. Her kan vi snakke om, hvordan det går, og der er mulighed for at få svar på evt. spørgsmål.

 

DUR-terapi ©  (DUR - Dyb Universel Regression)

Jeg har udviklet denne terapiform, hvor du får et dybt og stærk indtryk af din sjæls tilstand, udvikling og muligheder.

Du får et indblik i din sjæls fundament og udvikling. Du får fokus på din livsopgave og hvilke styrker, du kan bruge til at håndtere hverdagens udfordringer. At besøge Universet / det åndelige rum giver mulighed for en dyb spirituel oplevelse, som gør et væsentligt indtryk på de fleste.

Du kommer rundt i Universet, hvor du får indblik i noget, som du kan tage med videre i din udvikling. Fx slår  du op i din ”livets bog”, hvor du får indblik i noget, som er vigtigt for dig. Du kan møde andre sjæle og her få kærlig vejledning og indsigt. Det kan være sjæle, som du genkender som afdøde fra dit nu-liv eller sjæle, som stadig er i et fysisk liv, som gerne vil kommunikere med din sjæl.

Hvis der er brug for forløsning af underbevidste traumer, kan du få et gensyn med stemninger og situationer fra nogle af dine tidligere liv. Det kan også være følelser eller mønstre, som du har fået overbragt via dine forfædre, der trænger til fokus og forløsning. Det gør virkelig en forskel, og du kan opleve en umiddelbar positiv forandring, både i kroppen og mentalt.

DUR-terapi er en fantastisk metode til at finde en indre ro, få ny bevidsthed og komme til at føle sig stærk, positiv og handlekraftig. 

”DUR-terapi” © er udviklet af Helle Odder. (DUR – Dyb Universel Regression).

 

Tidligere liv.

Er du nysgerrig på hvor du har levet i tidligere liv? Hvad lavede du, hvem var du sammen med, og hvad har du evt. taget med videre til dit nu-liv.

Du genoplever hvilket land du levede i, hvilket århundrede det var, hvordan boede du, hvad lavede dine forældre, havde du søskende, havde du pligter, gik du i skole, hvem du var gift med, hvor mange børn du fik, hvad arbejdede du med, osv.

I nogle tilfælde kan man opleve særlige bygninger, kirker, vejnavne, personnavne, mm. Flere af mine klienter har været ude i den virkelige verden og fundet de steder, som blev oplevet på sjælerejsen.

Tidligere liv kan også give indsigt i, hvor nogle af dine nu-livs mønstre stammer fra. Det kan give god mening at få adgang til at forløse gamle overbevisninger og mønstre på en sjælerejse.

 

 

OBS: Du skal være fyldt 18 år, for at tage på rejse med sjælen her hos mig.

Hvis du følges med en ven til Thy, skal du være opmærksom på, at jeg ikke har et venteværelse. Din følgesvend kan fx. tage til Thisted, hvor der er indkøbscenter, gågade, mv, og bruge tiden der, mens du får din terapi.

 

Hvor mange gange?

Mange oplever, at det gør en stor forskel med en enkelt terapi, hvor man kan få nye vinkler til at gøre livet mere positivt. Jeg har hjulpet mange, der har været plaget af angst, depression, stress, lavt selvværd og manglende livsglæde.

 

Gå til priser

©  Helle Odder