På rejse med sjælen

 

Sådan foregår det

Vi starter med at snakke om dine tanker og udfordringer. Herefter skal du på briksen, hvor du, i en afspændt tilstand, kan få adgang til din indre viden om det, som er væsentligt for dig.

Bagefter snakker vi om din oplevelse, og hvordan det kan give dig mulighed for nye positive tiltag. Du får også konkrete redskaber til at arbejde videre med i din dagligdag.

En regression/sjælerejse/ sjæleterapi tager 2,5 - 3 timer, hvoraf du er på briksen i ca. 1 time.

 

Tidligere liv

Du kan vælge en sjælerejse til tidligere liv eller til "livet mellem livene". I tidligere liv kan du opleve i hvilket land, du har levet og i hvilket århundrede. Gik du i skole, hvordan var din barndom, hvad arbejdede du med, blev du gift og fik børn. Der kan være gensyn med temaer, som passer ind i dit nu-liv og det giver ofte god mening at se, hvor det mønster stammer fra. Der kan også være detaljer om det område, du boede i, fx. særlige bygninger eller landskaber.

 

Livet mellem livene

I "livet mellem livene" kan du møde åndelige vejledere og få indblik i dit nu-livs læringer, få visdom fra din "livets bog", møde andre sjæle, afdødekontakt, opleve elementer af tidligere liv og forløse oplevelser fra nu-liv. Det er en noget dybere terapi, som åbner for bevidsthed om din sjæl og din mulighed for at kommunikere direkte. Du får mulighed for at sanse nogle af de frekvenser/energier, vi rummer dybt inde i underbevidstheden.

 

Sjæleterapi

En dyb terapi, hvor du får viden og bevidsthed om sjæleliv, lys og frekvenser. Her får du indblik i tidligere liv, indblik og forløsning i nu-liv,  afdødekontakt, DNA-healing (incl. epigenetik), chackrarensning, forløsning af karmiske bånd, viden om sjælens vej fra "hjem" til Moder jord. Så hvis du mærker/hører sjælen kalde, kan dette være din vej videre til øget bevidsthed.

Denne terapiform går ret dybt ift udvidet bevidsthed om underbevidsthed, karma, det mentale, det følelsesmæssige, det æteriske lys/frekvenser.

 

Baggrund

Jeg har fordybet mig i sjæleliv og bevidsthed gennem 40 år. De sidste 4-5 år, har jeg udforsket sjælens liv, både med klienter og ved at arbejde dybt med bevidsthed om min egen sjæl, og hvad der sker i hele vores energisystem, fra sjælens energi gennem det underbevidste til det når fysisk/astralt lag. Det er et spændende felt, som der kommer til at være meget mere fokus på de næste år og i de næste generationer.

 

OBS: Du skal være fyldt 18 år, for at tage på rejse med sjælen her hos mig.

 

Gå til priser

©  Helle Odder