Foredrag

 

Jeg bakker gerne op om foreninger, og afhængig af forventet antal deltagere, kan vi fastsætte en pris.

 

På rejse med sjælen

- bevidsthed om sjælen og vores tidligere liv v/ Helle Odder

Længes du efter at vide hvad livet drejer sig om? Hvorfor er vi på jorden?

Hvad er forbindelsen mellem fysisk liv og spiritualitet?

Hvis du har en sjæl, hvad ville den så sige til dig - om dig og dit liv?

Helle har ledt efter spirituelle svar i mange år og arbejdet dybt med sit indre for at blive bevidst om sjælens tilstand, og hvordan lys og frekvenser er en vigtig del af forståelsen af livet.

 

Hvad kan man bruge en sjælerejse til? 

Man kan besøge et af sine tidligere liv og opleve hvor, man har levet og hvad man har lavet. Man kan søge vejledning og afklaring til sine nu-livs udfordringer, både fra Livskilden, skytsånder, åndelige vejledere og man kan møde andre sjæle, både nulevende og afdøde.

Man får et enestående indblik i sine dybe erindringer, udvikling og potentialer. Terapiformen er unik og kan ikke sammenlignes med andre sjælelivsrejser. Her er der fokus på energi, kroppens tilstand og det at mærke sig selv som et udviklende redskab til forandring.

I tidløse og trygge universelle omgivelser får man kærlige budskaber, så man kan tage beslutning om, hvilken vej ens udvikling kan gå.

Efter foredraget kan der evt. være en guidet healings-meditation.

 

Om Helle Odder
Helle har deltaget i TV2 ´s ”Det mystiske Danmark” og har 30 års erfaring med arbejde i den spirituelle verden. Helle har egen klinik med terapi, kurser og uddannelse og foredrag.
Helle har skrevet bøgerne ”På gensyn Claus”, ”Livets søjle-min kærlighed” og ”Rud Grandt – regressionens grand old man” og "Universets puls".

Bøgerne kan købes ifm foredraget.

 

Gå til priser

©  Helle Odder