Bøger og meditationer

 

Bøger

DUR-terapi, DUR-terapeut, Universets puls, bog, GS forlag, durterapi, durterapeut, Rud Grandt, grand old man, på rejse med sjælen, Livets søjle, livet mellem livene, sjælerejse, regression, Helle Odder

Universets puls

Helle Odder

Besked fra Universet:

”Du er budbringer, af Guds nåde. Så tag det, giv det videre og anerkend dit eget potentiale. Der er ikke noget, som kan holde det tilbage, men du vil få en nemmere proces ved at give helt slip. Skriv og lad være med at læse før du får at vide, at du er færdig med at skrive. SÅ kan du læse og korrigere.

Meningen er, at du skal mærke den forsvarsløse enkelthed, der er tingene. Den energi vil du bringe videre med selve teksten. Det er vores gave til menneskene, som du er valgt til at fuldføre. Du skriver godt, du er tålmodig, du kan stå ved, du kan forklare, du er smuk og hel i din gerning. ”

 

Jeg startede med at skrive i december 2019.

D. 17. august 2020 blev bogen pludselig færdig, og så kom denne besked fra Universet:

 

”Tak for at du stillede dig til rådighed. Din proces er et forbillede for den kommende tids rensninger. Dine frekvenser er med til at heale verden og de sår, som menneskeheden har pådraget sig”.

 

Så blev det tid at læse, hvad jeg havde skrevet. Jeg har fornemmet undervejs, at jeg af og til skrev om noget, som jeg bestemt ikke vidste noget om. Jeg er ydmyg i min gerning. Tak for at jeg fik denne mulighed, selv om det har skubbet til min tryghed undervejs.

 

”Det var alt herfra for denne gang. Vi håber, at du kan bruge noget af det til at forme dit liv i fred og kærlighed og ønsker dig fortsat god rejse. Tak for lån af mediet. Guds fred.

Hilsen Arilade og H´Askha”.

 

Pris: 100 kr. + porto

(Bogen fås også som lydbog. Spørg hos din boghandler, lydbogstjeneste og bibliotek.)

 

 

 

 

DUR-terapi, DUR-terapeut, durterapi, durterapeut, Rud Grandt, grand old man, på rejse med sjælen, Livets søjle, livet mellem livene, sjælerejse, regression, Helle Odder

Rud Grandt - regressionens grand old man - på rejse med sjælen

Helle Odder og Rud Grandt

I 1967 blev Rud Grandt udsendt som U-landsfrivillig til Uganda i Østafrika af Mellemfolkeligt Samvirke. Dengang var han lykkeligt uvidende om, at det blev den spæde start på et nyt liv som regressionsterapeut. Det var et sporskifte, som fik betydning for resten af hans liv.

Helle Odder har, ud fra interviews med Rud Grandt, skrevet om hans liv på rejse med sjælen.

Artikler fra "Rud Grandt - regressionens grand old man".

Klik på linket og læs originale artikler.

 

LYDBOG

Bogen fås også som lydbog. Spørg hos din boghandler, lydbogstjeneste og bibliotek.

Pris: 100 kr + porto  

 

Livets søjle, livet mellem livene, sjælerejse, regression, Helle Odder

Livets søjle - min kærlighed

Helle Odder      

I denne bog er der beskrivelser af universet, som Helle Odder har oplevet via sine mange sjælerejser. Beskrivelserne er koblet sammen med kroppens syv primære chakraer og kan give en forståelse af, hvordan chakra-energierne arbejder i det fysiske.

 

En del af indholdet er kanaliseret. Helle blev budbringer, og budskabet fra Universet er rent og uredigeret.

Der er beskrivelser fra klienters rejser til livet mellem livene og til tidligere liv. Her gives et indblik i, hvordan sjælelivet er, og at ALT sker i kærlighed.

 

I 2016 medvirkede Helle i TV2´s ”Det mystiske Danmark”. Puk Elgaard kom til Klitmøller med Anja, som havde meget svær OCD. Her er en udførlig beskrivelse af hele Anjas terapi og rejse til tidligere liv og lidt om, hvordan Anja har det et år efter terapien.

 

 

Pris: 50 kr + porto 

 

På gensyn Claus

Helle Odder

Det er en svær beslutning at ville skrive om sine allerinderste tanker og fremvise sin sorg og de tanker, der kommer, når ens barn dør. Det er meget privat og meget følsomt.

Bogen beskriver hvordan Helle kom gennem sorgen efter at have mistet sin ældste søn kort før han fyldte 13 år. Hvordan hun kom videre via kærlighed til mand og børn, mange samtaler og megen glæde i smukke minder om sin afdøde søn. Hvordan hun via healing og sjælerejser gennemlevede den ubærlige smerte, som bragte hende den visdom, at der er en mening med livet og med døden.

Helle har via åndelig vejledning fået opgaven at videregive disse smertelige oplevelser til trøst og inspiration for andre. Du er velkommen til at tage med på en spirituel rejse gennem sorgen.

 

Pris: 50 kr + porto.

 

Meditationer

meditationer, Helle Odder, regression, sjælerejser, Klitmøller, Thisted

"Sjælens hjerte" meditationer

af Helle Odder

1. Healing og skytsånd

2. Hjertemeditation

3. Livets bibliotek

4. Sjælehealing

5. Healing og skytsånd - klangskåle

 

Helle Odder har forfattet og indtalt meditationerne ©

Thomas Odder har komponeret/indspillet musikken ©

 

Pris: 50 kr. for link, hvor du kan lytte og downloade alle 5.