Bøger og meditationer

 

GS forlag er ejet af Helle Odder.

Rud Grandt (stifter) solgte forlaget og ophavsretten til alle sine tekster og materialer til Helle Odder i 2017.

 

 

Bøger

DUR-terapi, DUR-terapeut, Universets puls, bog, GS forlag, durterapi, durterapeut, Rud Grandt, grand old man, på rejse med sjælen, Livets søjle, livet mellem livene, sjælerejse, regression, Helle Odder

Universets puls

Helle Odder

Besked fra Universet:

”Skriv og lad være med at læse før du får at vide, at du er færdig med at skrive. Meningen er, at du skal mærke den forsvarsløse enkelthed, der er tingene. Den energi vil du bringe videre med selve teksten.”

Jeg startede med at skrive i december 2019, og i august 2020 var bogen pludselig færdig, og så kom denne besked fra Universet:

”Tak for at du stillede dig til rådighed. Din proces er et forbillede for den kommende tids rensninger. Hilsen Arilade og H´Askha”.

Så blev det tid at læse, hvad jeg havde skrevet. Tak for at jeg fik denne mulighed, selv om det har skubbet til min tryghed undervejs.

 

 

 

 

Pris: 50 kr. + porto

(Bogen fås også som lydbog. Spørg hos din boghandler, streamingtjeneste og bibliotek.)

 

 

 

DUR-terapi, DUR-terapeut, durterapi, durterapeut, Rud Grandt, grand old man, på rejse med sjælen, Livets søjle, livet mellem livene, sjælerejse, regression, Helle Odder

Rud Grandt - regressionens grand old man - på rejse med sjælen

Helle Odder og Rud Grandt

 

I 1967 blev Rud Grandt udsendt som U-landsfrivillig til Uganda i Østafrika af Mellemfolkeligt Samvirke. Dengang var han lykkeligt uvidende om, at det blev den spæde start på et nyt liv som regressionsterapeut. Det var et sporskifte, som fik betydning for resten af hans liv.

Helle Odder har, ud fra interviews med Rud Grandt, skrevet om hans liv på rejse med sjælen.

Artikler fra "Rud Grandt - regressionens grand old man".

Klik på linket og læs originale artikler.

 

 

Udsolgt fra forlaget, men fås som lydbog, hvor Rud Grandt er oplæser. Spørg hos din boghandler, streamingtjeneste og bibliotek.

 

 

Livets søjle, livet mellem livene, sjælerejse, regression, Helle Odder, universets puls, 1.sal, kærlighed

Livets søjle - min kærlighed

Helle Odder      

I denne bog er der beskrivelser af universet, som Helle Odder har oplevet via sine mange sjælerejser. Beskrivelserne er koblet sammen med kroppens syv primære chakraer og kan give en forståelse af, hvordan chakra-energierne arbejder i det fysiske.

 

Der er beskrivelser fra klienters rejser til livet mellem livene og til tidligere liv. Her gives et indblik i, hvordan sjælelivet er, og at ALT sker i kærlighed.

 

I 2016 medvirkede Helle i TV2´s ”Det mystiske Danmark”. Puk Elgaard kom til Thy med Anja, som havde meget svær OCD. Her er en udførlig beskrivelse af hele Anjas terapi og rejse til tidligere liv og lidt om, hvordan Anja har det et år efter terapien.

 

 

 

Pris: 50 kr + porto 

 

 

På gensyn Claus

Helle Odder

Det er en svær beslutning at ville skrive om sine allerinderste tanker og fremvise sin sorg og de tanker, der kommer, når ens barn dør. Det er meget privat og meget følsomt.

Bogen beskriver hvordan Helle kom gennem sorgen efter at have mistet sin ældste søn kort før han fyldte 13 år. Hvordan hun kom videre via kærlighed til mand og børn, mange samtaler og megen glæde i smukke minder om sin afdøde søn. Hvordan hun via healing og sjælerejser gennemlevede den ubærlige smerte, som bragte hende den visdom, at der er en mening med livet og med døden.

Helle har via åndelig vejledning fået opgaven at videregive disse smertelige oplevelser til trøst og inspiration for andre. Du er velkommen til at tage med på en spirituel rejse gennem sorgen.

 

Pris: 50 kr + porto.

 

 

zoneterapi, Helle Odder, sjælerejser, forfatter, regression, Rud Grandt, bøger, lydbøger, reinkarnation, MIchael Agerholm, Min forunderlige verden, bibliotek,

Min forunderlige verden

 

Rud Grandt


For mange år siden var jeg i en udviklingsgruppe i Kalundborg. En mødeaften kom Kirsten og gav mig en bog af Brian Jameson med titlen, “Lær dine tidligere liv at kende” - Kirstens bemærkning til mig dengang var: ”Den bog er vist lige noget for dig Rud”. Dengang vidste jeg ikke, hvor stor betydning denne gave fra Kirsten ville få for mig. Det ved jeg nu, og jeg vil gerne her i dette forord rette en hjertelig, varm og dybtfølt tak til Kirsten, der på denne måde hjalp mig videre med mit arbejdsliv på en så positiv måde.
Mit arbejde med mennesker i terapi har ført mig meget langt i forståelsen af sammenhængene i mit eget nu-liv, og jeg er lykkelig for, at jeg i dag kan få lov til at dele mine oplevelser med læserne af min bog.
Rigtig god fornøjelse

 

 

Pris: 50 kr. pr. bog (sendes som pdf via mail, da bogen er udsolgt på forlaget)

 

 

Afrikanske fabler

Rud Grandt

 

Afrikanske fabler, som er let læselige, og som også er gode til højtlæsning for børn.

Rud har indsamlet fablerne gennem sine 2 år som ulandsfrivillig i Uganda. Fablerne er det rene eventyr, men indeholder også så meget livsvisdom, at de med rette kan kaldes fabler. I fabler kan både dyr og mennesker tale. 

Hver bog indeholder 25 fabler, som de er fortalt og overleveret gennem århundreder. 

 

 

 

 

 

Pris: 50 kr. pr. bog + porto.

 

 

elver-digte, rud grandt, helle odder, regression, lydbog, englekort, tarotkort,

ELVER-DIGTE

Rud Grandt

 

Elver-digte er et sæt med 58 kort med positive elver-digte.

Kortene kan bruges til at trække et kort til din dag, som inspiration til det, du skal være opmærksom på.

 

 

Pris: 100 kr + porto.

 

 

Meditationer

meditationer, Helle Odder, regression, sjælerejser, Klitmøller, Thisted

"Sjælens hjerte" meditationer

af Helle Odder

1. Healing og skytsånd

2. Hjertemeditation

3. Livets bibliotek

4. Sjælehealing

5. Healing og skytsånd - klangskåle

 

Helle Odder har forfattet og indtalt meditationerne ©

Thomas Odder har komponeret/indspillet musikken ©

 

Pris: 50 kr. for link, hvor du kan lytte og downloade alle 5.

 

 

meditationer, Helle Odder, regression, sjælerejser, Klitmøller, Thisted

"Helbredelse af negative tanker" meditationer

af Rud Grandt

1. Intro

2. Helbredelse af negative tanker

3. Den gamle vise

4. Katedralmeditation

 

Rud Grandt har forfattet og indtalt meditationerne ©

Thomas Odder har komponeret/indspillet musikken ©

 

Pris: 50 kr. for link, hvor du kan lytte og downloade alle 4.