DUR-terapi, DUR-terapeut, durterapi, durterapeut, Rud Grandt, grand old man, på rejse med sjælen, Livets søjle, livet mellem livene, sjælerejse, regression, Helle Odder

Rud Grandt - regressionens grand old man - på rejse med sjælen

Helle Odder og Rud Grandt

 

I 1967 blev Rud Grandt udsendt som U-landsfrivillig til Uganda i Østafrika af Mellemfolkeligt Samvirke. Dengang var han lykkeligt uvidende om, at det blev den spæde start på et nyt liv som regressionsterapeut. Det var et sporskifte, som fik betydning for resten af hans liv.

Helle Odder har, ud fra interviews med Rud Grandt, skrevet om hans liv på rejse med sjælen.

 

Artikler fra "Rud Grandt - regressionens grand old man".

Klik på linket og læs originale artikler.

 

Pris: 200 kr + porto  

 

Livets søjle, livet mellem livene, sjælerejse, regression, Helle Odder

Livets søjle - min kærlighed

Helle Odder      

I denne bog er der beskrivelser af universet, som Helle Odder har oplevet via sine mange sjælerejser. Beskrivelserne er koblet sammen med kroppens syv primære chakraer og kan give en forståelse af, hvordan chakra-energierne arbejder i det fysiske.

 

En del af indholdet er kanaliseret. Helle blev budbringer, og budskabet fra Universet er rent og uredigeret.

Der er beskrivelser fra klienters rejser til livet mellem livene og til tidligere liv. Her gives et indblik i, hvordan sjælelivet er, og at ALT sker i kærlighed.

 

I 2016 medvirkede Helle i TV2´s ”Det mystiske Danmark”. Puk Elgaard kom til Klitmøller med Anja, som havde meget svær OCD. Her er en udførlig beskrivelse af hele Anjas terapi og rejse til tidligere liv og lidt om, hvordan Anja har det et år efter terapien.

 

Pris: 150 kr + porto 

 

meditationer, Helle Odder, regression, sjælerejser, Klitmøller, Thisted

"Sjælens hjerte" meditationer

af Helle Odder

1. Healing og skytsånd

2. Hjertemeditation

3. Livets bibliotek

4. Sjælehealing

5. Healing og skytsånd - klangskåle

Helle Odder har forfattet og indtalt meditationerne ©

Thomas Odder har komponeret/indspillet musikken ©

 

Pris: 50 kr. for link, hvor du kan lytte og downloade.

 

 

 

På gensyn Claus

Helle Odder

Det er en svær beslutning at ville skrive om sine allerinderste tanker og fremvise sin sorg og de tanker, der kommer, når ens barn dør. Det er meget privat og meget følsomt.

Bogen beskriver hvordan Helle kom gennem sorgen efter at have mistet sin ældste søn kort før han fyldte 13 år. Hvordan hun kom videre via kærlighed til mand og børn, mange samtaler og megen glæde i smukke minder om sin afdøde søn. Hvordan hun via healing og sjælerejser gennemlevede den ubærlige smerte, som bragte hende den visdom, at der er en mening med livet og med døden.

Helle har via åndelig vejledning fået opgaven at videregive disse smertelige oplevelser til trøst og inspiration for andre. Du er velkommen til at tage med på en spirituel rejse gennem sorgen.

Pris: 50 kr + porto.

 

 

"helbredelse af negative tanker" meditationer

af Rud Grandt

 

1: Intro
2: Helbredelse af negative tanker
3: Katedralen
4: Den vise gamle

 

Rud Grandt har forfattet og indtalt meditationerne ©

Thomas Odder har komponeret/ indspillet musikken ©

 

Pris: 50 kr. for link, hvor du kan lytte og downloade.

 

 

 

OH, OH-kort, Rud Grandt, Helle Odder, sjælerejser, på rejse med sjælen, kursus, regression, DUR, DUR-terapi,

Lærebog i tolkning af OH-kort

 

 

Rud Grandt har tolket OH-kort for mange klienter gennem sin lange karriere som terapeut. Rud har også holdt mange kurser i at bruge og tolke OH-kort. Til brug for kurser forfattede han i 2015 en lærebog ©.

Nu er der mulighed for at købe lærebogen, hvis man gerne vil fordybe sig. Alle kortene gennemgås i lærebogen, og der er forslag til tolkninger på farver, motiver, symboler, mv.

Der er også eksempler på forskellige slags oplæg.

 

 

 

 

 

 

Pris:  100 kr. + forsendelse og porto

 

 

 

Elver-Digte

 

”Elver-Digte” 58 kort i æske + hæfte

Rud Grandts ”Elver-Digte” består af 58 kort. Der følger et hæfte med, hvor der er uddybende bemærkninger til alle kort.

Hvert kort har elleve ord til eftertanke om livet og livsglæden. Alle digtene er blevet til via inspirations-skrivning, hvor en åndelig guide brugte Rud som åndelig budbringer fra Universet.

 

 

Et sæt kort og hæfte:  250 kr. + porto

 

 

 

 

Min forunderlige verden - om reinkarnation og vore mange liv

 

Bogen (udgivet 2000) har været udsolgt fra forlaget i nogle år, og der har det sidste år været en stigende efterspørgsel på bogen.

Rud Grandt er en af Danmarks førende pionerer indenfor regressionsterapi – tilbageførsel i tidligere liv. Han er landskendt fra bl.a. TV2 ´s ”Elevatoren”, hvor Ole Stephensen blev ført tilbage til et tidligere liv i Irland, og ikke mindst fra udsendelsen ”Pandoras æske” med Camilla Miehe-Renard. Denne bog handler om udvikling i denne form for terapi, hvor tidligere liv ofte er årsagen til vort nu-livs traumer, såsom angst og fobier. Rud Grandt har gennem sit arbejde dels udviklet sin terapiform til et værdifuldt værktøj til at overkomme nu-livets opgaver, men også hjulpet flere tusinde personer med at få et bedre og mere positivt liv, under mottoet: ”hjælp til selvhjælp”.
Han har undervejs også uddannet adskillige regressionsterapeuter i Danmark. Denne bog handler om vores ”indre computer”, som kun gør, hvad den er programmeret til, og det er ikke altid vores to vigtigste programmører – læs forældre – har været lige dygtige, - de kunne jo kun lære det fra sig, de selv blev programmeret med.
I Rud Grandts univers eksisterer der ingen fjender, ingen venner – kun lærere. Alle vi møder på vor vej i livet lærer vi noget af, og uanset hvor negativt, det kan se ud, så er der altid en erfaringsgave til os, en erfaring vi så kan bruge til at forstå os selv bedre, og der igennem skabe et mere positivt liv for os selv og vore omgivelser.
Foruden at fortælle om nu-livets psykologiske mønstre, så alle kan forstå dem, indeholder denne bog også beretninger og afskrifter fra lydbånd, hvor personer oplever tidligere liv. Spændende beretninger fra en ”anden verden” og som giver os overlevelseshåbet som udødelige sjæle i universet.

 

Pris: 100 kr. som pdf pr. mail.