Min proces.

 

Jeg har været der.

Der, hvor livet gjorde ondt. Der, hvor livet ikke gav mening. Der, hvor dyb kærlighed gav mig håb. Der, hvor jeg virkelig skulle have mod til at gå ind i min underbevidsthed, så min indre smerte kunne blive healet. Det har været en forløsende og givende proces, som har åbnet mine energier og givet mig en dyb bevidsthed.

Universet rummer alt, alt er energi, alt kan forandres. Alle har mulighed for at blive mere bevidste gennem healing og terapi. Det handler at have modet til at gå ind i processen. 

 

Jeg havde en tryg og kærlig barndom. Mødte min mand og vi fik 3 børn. Så kom den første store smerte i mit liv, da vores ældste søn døde. Jeg tror ALLE følelser var i spil med hans sygdom og død – angst, opgivelse, mod, utålmodighed, kærlighed, lykke (når der et øjeblik var håb), vrede, afmagt, skyld, sorg ……..

Heldigvis var der 2 dejlige drenge, som trængte til en mor, der kunne give dem tryghed og glæde. Mange år gik med at bearbejde og heale sorgen og hjælpe mine børn gennem deres sorg over at have mistet en elsket storebror.

Min anden store sorg kom, da min mand pludselig døde i et trafikuheld. Lige den dag, var jeg blevet færdig med at skrive min første bog - en fortælling om en mors sorg. Alle følelser vendte tilbage, og jeg stod igen i en kæmpe sorg. Nu var mine børn voksne og et par børnebørn kommet til, og vi oplevede alle sorgen, men genkendte følelserne, så på en måde var det lettere denne gang, selv om man aldrig bliver mester i at miste.

Meget kort tid efter mødte jeg min nuværende mand. Det var som om, Universet sørgede for, at vi skulle mødes. På en sjælerejse har jeg genoplevet, at vi har levet sammen i et tidligere liv, så det var et glædeligt gensyn at mødes i dette liv.

 

Jeg har mange gange fået overbragt beskeder og viden fra Universet. Jeg har lært at stole på min intuition, og bruger det hver dag i mit arbejde med klienter, og når jeg skriver bøger.  

Gennem årene har jeg fået indsigter, der har gjort en forskel i min forståelse. Jeg fandt ud af meningen med livet – og med døden. Gennem min proces har jeg fået en højere bevidsthed om de healende energier, som vi alle kan bruge til at åbne op til underbevidsthedens mangfoldige arkiv.

Jeg mærker tydeligt, at min energitilstand har forandret sig, og jeg er blevet meget mere bevidst gennem processerne. Det højeste mål er at blive bevidst om sig selv og det, der sker i livet. De fleste oplever smertelige ting i livet. Det er nødvendigt at have mod til at se de smerter i øjnene for at kunne heale/forløse dem.

Når vi får klarhed, kan vi meget bedre navigere i livet.         

                                                                                                              

©  Helle Odder