Rud Grandt: Net-terapi og OH-kort

Net-terapi

 

Læs her hvordan net-terapi med Rud Grandt fungerer

Du ringer til mig på hverdage på tlf. 22843007, hvor vi tager en snak om, hvad der driller dig i dit liv, og vi aftaler dit terapi-forløb, som foregår som messenger-videosamtaler og mailudvekslinger.

Du får så, i løbet af tlf.samtalen, nogle anvisninger på, hvordan vi kan arbejde sammen om dine problemer – fremover omdøbt til dine ”arbejdsopgaver”.

Efter vores telefonsamtale vil jeg bede dig sende en e-mail til: rudgrandtprivat@gmail.com , hvor du beskriver dine nu-livs-problemer, og de negative oplevelser, du har med dit nu-liv, specielt som du ser og oplever dem i det daglige.

Efter modtagelsen af din e-mail, vil jeg så hurtigst muligt, pr. mail, tilsende dig nogle løsningsmodeller og værktøjer på, hvordan du fremover kan arbejde dig ud af dine nu-livs-vanskeligheder – og frem for alt, begynde at opleve dit liv på en mere positiv måde, til glæde for dig og dine omgivelser, specielt fordi du nu ikke mere oplever at være alene om at løse dine arbejdsopgaver.

 

Hvordan kommer du i gang?

Du ringer til mig på hverdage på tlf. 22843007. Så laver vi en aftale om en ”Net-Terapi” for dig, der omfatter tre kontakter/terapi/mails mellem os.

Du skal selvfølgelig være indstillet på at arbejde med de opgaver, du får fra mig.

 

Hvad koster det?

Du betaler forud kr. 1.500,00 for tre Messenger-kontakter, samt de tre e-mails vi udveksler, omfattende de arbejdsopgaver, der skal til for at du kan få ændret dit nu-liv.

Efter de tre aftalte kontakter pr. messenger og mails  koster det kr. 500,00 for efterfølgende kontakt eller mailudveksling.  

 

Hvad med sikkerheden?

Da jeg har tavshedspligt, vil de ting, du betror mig, samt hvad jeg ellers får kendskab til via dine e-mails, forblive mellem os – og når dine sessioner er færdige, vil de blive slettet fra min computer.

 

Betalingen?

Pris: 1500 kr.

Du kan anvende min konto i Sparekassen Thy konto nummer 9090 000 3039 846 eller MobilePay 22843007.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.                                                

venlige tanker fra Rud Grandt

 

 

OH-kort, clairvoyant tolkning

OH-kort,

Clairvoyant tolkning i OH-kort 

OH-kort er et spændende sæt kort, som består af 88 ordkort og 88 billedkort. Når de lægges op, er de meget let forståelige. De har fine billeder/motiver og klare ord. Tilsammen danner det et udgangspunkt for det svar, kortene giver dig på dit spørgsmål.

Du vælger selv de kort, som er udgangspunktet for tolkningen. Du vælger kortene ud fra dine udfordringer eller ud fra et spørgsmål, du ønsker vejledning til. Det kan være ift job, bolig, partner, økonomi, mv.

Du får en clairvoyant tolkning ud fra OH-kortene, og kortene giver dig nogle handlemuligheder og ideer til evt. ændringer, som du selv er ansvarlig for at integrere i dit liv.

En tolkning varer ca. 1 time.

Pris 600 kr.